Skiddrömmar och förkylning

Nähänä. Ingen träning alls i sikte.
Förkyld igen. Hajar inte vad som är fel, varför måste alla virus söka upp min näsa och min hals? Stick iväg, era bacillusker!
Har inte ens åkt skidor, snöbrist i allmänhet men jag har inte heller försökt åka på det avgiftsbelagda konstsprutade spåret vid sjön. Har som sagt varit så förkyld hela december.

Fast jag är ingen konstsnökille… vill ut i skogen på riktiga skidspår, eller frasa fram i knädjup snö mellan snötyngda granar, i naturligt samspel med kottar och ekorrrar… eller nåt.

Hoppas på fortsatt snöande nu, så kanske det finns uppdragna skidspår nära oss när min kropp bestämt sig för att sparka ut allt vad virus heter. Förra gången tog det en månad och krävdes ett läkarbesök. Som renderade i ett recept på penicillin mot misstänkt bakterieangrepp i andningsvägarna.

Bara jag nu inte får streptokocker – halsfluss – nu… känns mysko i halsen. Vill ogärna ta flera antibiotikakurer i rad, då går väl kroppens eget immunförsvar i sank definitivt för lång tid framåt, med risk för nya förkylningar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s