Formen ner och upp

Det är konstigt, med hur man kan vara helt slut och trött ena dagen. För att några dagar senare vara i riktigt pigg form.

Några dagar efter fjälltur provade jag att cykla igen. Det gick urdåligt. Var trött, oinspirerad, gav upp direkt. Körde nio kilometer. Det är ingenting när man brukar cykla flera mil MINST…

Så jag vilade i någon dag eller två. Gjorde ett nytt försök. Nu kändes det rätt bra. Blev några mil på skogsväg och stig.

Och i dag, nytt försök igen. Det gick bra igen, var taggad. Jag tänkte mig en längre runda. Men den förlängdes mer än jag först planerat, bara för att det kändes bra. Sju mil blev det.

(Ändå har jag valt att skippa Cykelvasan i år. Av flera skäl. Ett av dem är brist på motivation.)

Så kan det gå. Sedan är man mör och go i kroppen, och kan unna sig soffan och en massa film hela kvällen… När man som denna helg är ensam och utan barn så är det en alldeles utmärkt kväll.

Såg Hacksaw Ridge, om vapenvägraren som blev hjälte genom att rädda många skadade från slagfältet. Nå, är lite trött på krigsfilmer som har oändliga och grymma stridsscener, men det var intressant ändå. Byggd på sann historia, som det heter.

En reaktion på ”Formen ner och upp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s