Vem och varför – om mig

Musik, politik, natur, kultur och livet. Man, ung på 80-90-talet, familjefar på 2000-talet, men vad händer sen? Tar stöd i denna blogg för att reda ut tankarna, på stort, smått, minnen och aktuella glädjeämnen och problem.

Jag har lättare att skriva om det som är svårt, både för mig och andra, genom att vara under pseudonym. Jag vill inte såra någon. Jag vill bara reda ut vem jag är och var jag står i livet.

Och inte minst – sedan min verklighet kastades över ända av en separation – har jag behövt ventilera mina tankar och det som gnager mig. Sorry om det blir sura uppstötningar här ibland. Det är nog nödvändigt, befarar jag.

Men livet tar nya vändningar, det går vidare och ljusa dagar flödar igen emot mitt ansikte. Det vill jag också lyfta! Och jag vill komma ihåg sådant som är lätt att glömma när åren går. Den här bloggen är en del av mig. Inte allt så klart, men ett litet fönster in i ett liv som är mitt.

Bloggens namn kommer sig av en felhörning eller felaktig minnesbild, från låten Why Don’t You Find Out For Yourself? av Morrissey, albumet Vauxhall & I. (Mästerverk). Jag trodde han sjöng Long Live Life, men rätt var: Long May It Last.

Så kan det gå. Blev bra ändå.

Annonser

En reaktion på ”Vem och varför – om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s